БСП трябва да излъчи днес кандидата си за кмет на район "Младост"

Снимка: БГНЕС
Районната организация на БСП в столичния квартал "Младост" трябва да излъчи днес кандидата на социалистите за районен кмет на общината. Частичните местни избори ще се проведат заедно с президентските на 6 ноември.

Кандидатите са двама – бригадният генерал Стефан Стефанов и Кристина Петрова. Ген. Стефанов беше кандидат на социалистите за кмет на община "Младост" и на местните избори през миналата година. Според запознати най-вероятно той ще бъде победител в надпреварата. Той е бивш заместник-директор на служба "Военна информация".

Гласуването е довечера. Форумът ще се проведе в читалище "Младост", където беше и първата публична проява на кандидата на БСП за президент ген. Румен Радев.

Кметът на столичния район "Младост" Цвета Авджиева от ГЕРБ подаде оставка през август заради граждански протести срещу застрояването между блоковите градинки в квартала. Лично премиерът Бойко Борисов настоя Авджиева да се оттегли от поста.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47