Вокалистът и създател на "Годсмак" Съли Ерна с два концерта в НДК

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Вокалистът и създател на популярната група "Годсмак" Съли Ерна ще изнесе днес в НДК два концерта за българските си почитатели. От 2010 година насам той има и самостоятелна кариера, затова в двата му лайфа ще изпълнява песни и от първия си солов албум "Авалон", и от новия си албум, както и от групата, на която е основател, "Годсмак".

Това ще е изцяло един акустичен концерт. Ммузика, която ще е сведена само до акустично изпълнение. Това няма да е едно голямо шоу с осем или девет члена банда, а ще бъде едно много лично и интимно преживяване.

Мисля, че както в покера, човек печели и губи, много съм загубил в живота си, но и много съм спечелил. Имам прекрасна дъщеря и успешна кариера като изпълнител. Смятам, че по подобен начин и в покера човек и печели, и губи.

Съли Ерна пожела на българските слушатели:

Това, което бих искал да кажа на вашите слушатели и на моите фенове в България, е едно голямо благодаря. Благодаря ви за подкрепата, благодаря ви за това, че ме поканихте да дойда в България за втори път и мога да ви обещая, че стига да продължа да се занимавам с музика, колкото и време да е това, аз винаги ще се връщам тук.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!