Десетки рибари от Кърджали предпочетоха язовир "Студен кладенец" пред избирателните урни

Десетки рибари предпочетоха язовир "Студен кладенец" пред избирателните урни. Те използваха слънчевия ден, за да опитат късмета си в улова на хищна риба. 

Според тях това е начин за по-добро обмисляне на решителния избор за кого да гласуват.

Още от сутринта рибари от Кърджали, Мадан, Пловдив и Асеновград се настаниха край язовира. Разпънали такъми, те показаха умения в лова на хищна риба. Стръвта е от голямо значение, разкриха тайната си въдичарите и откриха връзка с изборите:
Рибарите са по-добри определено, по простата причина, че като лъжат, лъжат по-малко, докато политиците лъжат малко повече.

Някои от рибарите вече са гласували, за други има време до приключване на изборния ден:
По-висока активност спрямо първия тур има в някои от селата край Кърджали. Като например в село Скалище. Председателят на комисията Живка Ковачева
Активността е нормална, както миналия път - до обяд по-висока

170 са избирателите по списък в Скалище, до 13 часа 120 от тях вече бяха гласували, което е близо 70 на сто активност.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47