БСП на консултации при президента

Снимка: БГНЕС

В рамките на политическите консултации на президента с парламентарно представените партии днес Росен Плевнелиев ще разговаря с представители на БСП.

Плевнелиев ще обсъди с политиците и възможни дати за предсрочни парламентарни избори, както и работата, която трябва да свърши НС преди евентуални предсрочни парламентарни избори.

Политическите консултации с останалите шест парламентарни партии продължават следващата седмица.

Вчера премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ – Бойко Борисов отново заяви след консултациите, че няма намерение да съставя нов кабинет в този парламент.

Очаква се на днешната среща с президента това отново да потвърдят и от БСП.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Росен Плевнелиев: Не трябва да допускаме политическа криза

Президентът Росен Плевнелиев заяви в интервю за БНТ, че целта му не е да се създаде един служебен кабинет, а да се проведат консултациите за намиране на формула за съставяне на кабинет от парламентарно представените партии. Държавният глава каза още,..

публикувано на 18.11.16 в 09:05
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47