СГП е повдигнала обвинение срещу прокурор Румяна Желева от Добрич

Снимка: www.prb.bg

Прокурор Румяна Желева от Окръжната прокуратура в Добрич ще бъде съдена за използване на служебното си положение и за лъжесвидетелстване. Случаят, заради който тя е предадена на съд, е от 30-и юни 2012-а година, когато съпругът й е бил спрян от пътни полицаи със съмнение, че шофира в пияно състояние.

Разследването срещу нея е водено от Специализираното звено "Антикорупция" при Софийската градска прокуратура и предстои да бъде насрочено от Софийския градски съд.

Говорителят на прокуратурата в Добрич Милена Любенова отказа коментар, тъй като случаят не е от тяхната компетенция, но потвърди, че прокурор Румяна Желева в момента е на работа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47