Патриотите все още искат да съставят ново правителство

| обновено на 09.12.16 в 15:10
Снимка: bnt.bg

Патриотичният фронт (ПФ) все още е готов да опита да състави кабинет в рамките на 43-тото Народно събрание. Това каза в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група Валери Симеонов

Би трябвало в този мандат да се използват всички възможности за продължаване на работата на НС и за продължаване на стабилността на България. Винаги сме го казвали. Това е. А иначе - добре дошли, предсрочни избори. Ние сме готови, каза Симеонов.

От думите му стана ясно, че патриотите са готови да търсят подкрепа за ново правителство от всички български партии.
Преди това от Реформаторския блок заявиха, че в понеделник ще върнат мандата за съставяне на кабинет, ако президентът им го връчи.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47