Екипи започнаха работа за възстановяване на водоснабдяването край Хитрино

Екипи на ВиК - Шумен започнаха работа за възстановяване на водоснабдяването край Хитрино. Това ще ускори работата на пожарникарите, които обезопасяват цистерните от дерайлиралия влак, каза управителят на дружеството Красимир Марков и допълни:

Поне от три места най-малко ще бъдат захранени тези пожарни автомобили. Днес ще има агрегат, с който ще захраним една помпена станция, за да помогнем на тимаревските хидранти, тъй като няма електрическа енергия около Хитрино.

Марков не се ангажира със срок за възстановяването на вътрешната мрежа за водоснабдяване в самото Хитрино, което все още е отцепено от съображения за сигурност.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47