Ръководството на БСП обсъди с руския посланик отношенията България – Русия

Снимка: БГНЕС

Ръководството на БСП се срещна с руския посланик у нас Анатолий Макаров. Председателят на БСП-София Калоян Паргов заяви, че са били обсъдени възможностите за излизане от кризата в българо-руските отношения:
През цялата тази година сме заявявали, че е крайно време България да има едно отговорно и балансирано отношение и политика както на изток, така и на запад. Това означава диалог, а това, че сме членове на ЕС и НАТО, не отменя търсенето на реализация на национални интереси и в трети страни и специално с Русия.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47