Ден преди да стане на 95, Стоянка Мутафова излиза отново на сцената

Тази вечер, ден преди рождения си ден, когато става на 95 години, Стоянка Мутафова излиза в на сцената на Сатиричния театър в спектакъла "Столетие мое".
 

Актрисата влиза в ролята на Малу, която е събрала цялата си фамилия на своя 100-тен рожден ден. Около шармантната някогашна парижка знаменитост кръжат нейната дъщеря – Йорданка Стефанова, внучката – Росица Александрова и правнучката ѝ – Полин Лалова.

Малу пак се връща в младостта, когато е била център на обожание. С неприкрито кокетство тя си припомня как е въртяла около малкия си пръст доста по-млади от нея любовници. 

Мутафова споделя пред "Хоризонт", че никога не е обичала да празнува рождения си ден. Утре тя навършва 95 години:

Изобщо празненствата ми са чужди, направени по този начинЕдинствено като бяхме ученички, майка ми го правеше, канейки моите съученички.

Аз съм комедийна актриса, но на сцената, в живота повече съм мрачен човек:

Никой артист не е щастлив… Щастието е в момента, когато играеш на сцена, когато имаш успех, публиката те поема – това е щастието на актьора. Слезе ли долу, някак го отминава…

Какво още сподели Стоянка Мутафова пред репортера Лъчезар Цветков, можете да чуете от звуковия файл.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47