Реформаторският блок внесе в ЦИК подписите за регистрация за предсрочните избори

Найден Зеленогорски
Снимка: БГНЕС

Реформаторският блок внесе в ЦИК 6 500 подписа за регистрация за предсрочните избори. Реформаторите обявиха, че се водят преговори за присъединяването и на други формации и са готови за сътрудничество с всеки проект, който има евроатлантическа ориентация. Според Найден Зеленогорски сътрудничеството на партията на Корман Исмаилов с ДОСТ е повече заради нуждата от битката с ДПС:

Те искат да си изведат голямата битка с ДПС и смятат, че заедно с ДОСТ ще бъдат по-силни, но ясно казахме, че по никакъв начин не можем да си сътрудничим с партията на Лютви Местан. С евентуалната бъдеща група на ДОСТ и на НПСД ние ще си сътрудничим по линията на евроатлантическата ориентация




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

ДОСТ и "Свобода и достойнство" вече са коалиционни партньори

Партия ДОСТ и Народна партия "Свобода и достойнство", с лидер Орхан Исмаилов , от днес са коалиционни партньори и ще се явят на изборите заедно. Лидерът на ДОСТ Лютви Местан обяви, че новият политически субект ще е мощен политически ресурс в новото..

публикувано на 06.02.17 в 13:37
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47