ГЕРБ с въпроси към Герджиков заради смените на областни управители

Тома Биков
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ с въпроси към служебния премиер Огнян Герджиков заради смените на областни управители. От партията посочиха връзките на новоназначените със структури на БСП и НДСВ и поискаха гаранции, че смяната им няма да доведе до опорочаване на изборите.

Тома Биков обясни:

Ние не атакуваме изобщо въпроса за това, че той сменя областни управители. Ние атакуваме заявката, която беше дадена преди две седмици, че ще бъдат сменяни областни управители, ако има информация, че те се готвят да манипулират изборите. С този акт господин Герджиков вкарва тези хора в ситуация да обясняват, че те няма да манипулират изборите. 

От ГЕРБ поискаха служебният премиер да обясни кой предлага назначенията във втория ешeлон.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47