Хари Стайлс прави солов дебют с величествена балада

Очакваното с тийнейджърски трепет солово парче на Хари Стайлс е факт. Бившият член на бандата One Direction представи соловия си хит като привю на своя първи самостоятелен албум. Тракът Sign of The Times е започва с пленяващи акорди на пианото и малко наподобява на Дейвид Бауи. В парчето се пее за някакъв край, но не се знае за какъв край става въпрос. 

Иначе над предстоящия албум Стайлс е работил със световно популярния си сънародник Ед Шийрън. По-рано имаше информации за съвместна работа също с Джон Макдейд от Snow Patrol (съватор на трансатлантическия номер едно Shape of You), Райън Тедър и може би Бруно Марс. В соловия си проект 23 годишният идол се очаква да заложи на британската традиция с приятен за ухото приятен поп-рок. За албума той каза, че е работил в качеството си на фен и неслучайно е доволен от свършената работа. Sign of the Times носи същото заглавие като албум на Принс, излязъл преди 30 години. Не е ясно дали има някаква връзка.


Хари Стайлс e четвъртият дирекшънър, който пуска солов проект след разпадането на бой бандата през януари 2016-а. Първи бе Зейн, успял да достигне върха в американския радиочарт с Pillowtalk. Последваха сингли от Найл и Луи, но докато Зейн заложи на арендби, Найл избра китарен поп, а Луи чухме в денс ритми. Слуховете са, че ще можем да си попълним колекцията с всички членове на One Direction през май, когато има вероятност за музика и от Лиам.

Кои са другите музикални акценти от седмицата можете да разберете в новия брой на Music Point. В предаването за хитовете на Америка и Великобритания очаквайте горещи заглавия от Drake, Katy Perry, ZAYN, Lorde и The Chainsmokers.
Ще ви кажем кои са трите най-популярни песни по радиото на Острова и в Щатите като ще ви информираме и за поредният подобрен рекорд от Ед Шийрън. Ще научите и дали That’s What I Like на Бруно Марс остава трансатлантическия хит на седмицата.
Слушайте Music Point по Радио София в петък от 20 и събота от 13.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!