Полицаи и жандармеристи претърсваха хасковския ромски квартал "Република"

Акция се проведе в хасковския ромски квартал "Република".
30 полицаи и 20 жандармеристи търсиха безакцизни цигари, алкохол, наркотици и контрабандни стоки. Такива обаче не бяха открити.

В 10.00 часа жандармерия и полиция блокираха квартал "Република", като всички изходи бяха завардени от патрулни автомобили. Започна проверка на кафенета, магазини и пазара за наличието на безакцизни цигари, стоки с имитация на известни марки, наркотици и контрабандни стоки.

Резултатите в края на акцията в 14.00 часа: 8 нарушения по закона за движение по пътищата, съставени са 32 акта по закона за документите за самоличност, два акта за гражданска регистрация. Проверени са 126 моторни превозни средства, 240 лица и 50 обекта.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47