Цветанов: Няма нередности по строителството на оградата на границата с Турция

Снимка: БГНЕС

Няма притеснения за нередности по строителството на оградата на границата ни с Турция. Това увери Цветан Цветанов от ГЕРБ. Проверката на Инспектората на Министерски съвет е установила, че записаното отговаря на извършеното.

Цветанов подкрепи решението на прокуратурата да провери сигнала на Велизар Енчев. В сигнала се твърди, че близки до Патриотичния фронт фирми участват в изграждането на защитното съоръжение.

По-добре компетентните органи отново да направят съответната проверка, за да може да се установи дали има някакво нарушение, и ако да, да бъде санкциониран този, който го е извършил.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Елена Йончева

Йончева: Ще сезираме главния прокурор и ДАНС за изграждането на оградата по границата

Парламентарната група "БСП за България" ще сезира главния прокурор и ДАНС за изграждането на оградата по българо-турската граница. Това обяви говорителят на групата Елена Йончева. Социалистите настояват за проверка защо се строи едноредова, а не..

публикувано на 08.06.17 в 14:10
Валери Симеонов

Валери Симеонов ще съди всеки, който петни името му

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че ще съди всеки, който петни името му. Поводът е започналата проверка на Върховната касационна прокуратура, по сигнал на бившия депутат Велизар Енчев, за фирми, свързани с "Патриотичния фронт", които строят оградата по..

публикувано на 08.06.17 в 12:58

ВКП разпореди проверка на оградата на българско-турската граница

Върховната касационна прокуратура (ВКП) е разпоредила на ДАНС да извърши проверка на временното възпрепятстващо съоръжение на българско-турската граница, съобщиха от пресцентъра на Прокуратурата. Поводът е сигнал, подаден на 10-и март от бившия..

публикувано на 08.06.17 в 10:02
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47