Президентът Румен Радев летя с изтребител F-15

Снимка: архив

Президентът Румен Радев изпълни полет на изтребител F-15 по покана на командващия ВВС на САЩ в Европа и Африка и командир на Съюзното военновъздушно командване на НАТО ген. Тод Уолтърс и на посланика на САЩ в България Ерик Рубин. Държавният глава беше специален гост на българско-американската летателна тренировка „Тракийски орел 2017“. В нея участват изтребители F-15C от Националната въздушна гвардия на щата Луизиана, както и учебни, и бойни самолети, и хеликоптери на Българските военновъздушни сили, и формирования от зенитно-ракетни войски.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47