Под гаранция излизат 5 от шестимата задържани служители на ДАИ

Снимка: БГНЕС

Само един от шестимата задържани при акцията тази седмица на ГДБОП и спецпрокуратурата в изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" остава в ареста.

Това е Венцислав Георгиев, когото прокуратурата сочи за организатор на престъпна група за продажба на шофьорски книжки.

На останалите петима обиняеми Специализираният наказателен съд определи парични гаранции.

При акцията в сряда първоначално бяха задържани 14 души, сред които и двама шефове на автошколи. Те обаче не са обвиняеми, защото са свидетелствали срещу групата служители на ДАИ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Бойко Борисов

Бойко Борисов: Затвор за замесените в корупционната схема служители на ДАИ

Затвор за замесените в корупционната схема служители на ДАИ, поиска премиерът Бойко Борисов : Сега ще правя едно съвещание в МВР във връзка с административната реформа, особено в службите на КАТ, защото има и много субективни причини:..

публикувано на 10.06.17 в 13:06

Акция на ГДБОП в ДАИ. Арестувани са над 8 души

Акция на ГДБОП се провежда от няколко часа в сградата на ДАИ в София. По информация на "Хоризонт" са задържани над 8 души, като се очаква  броят им да нарасне. Сградата на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" е запечатана, като антимафиоти са..

обновено на 07.06.17 в 20:54
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47