Румяна Арнаудова: Няма данни за умишлена интервенция върху автомобила на Лозан Панов

Румяна Арнаудова
Снимка: БГНЕС

Две независими една от друга експертни справки за състояние на автомобила на НСО, обслужвал председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, са посочили, че е възможно болтовете, придържащи гумите на колата, да се саморазвият и разхлабят. Това обясни говорителят на прокуратурата Румяна Арнаудова, според която данни за умишлена интервенция върху автомобила няма:

Изследвано е минута по минута почти - какво е било поведението и на шофьора, и на автомобила, и единствено в град Берковица, по данни на самия шофьор, е имало едни 15 минути, в които той твърди, че е оставил автомобила без надзор.

По-рано днес Лозан Панов обяви, че отказва да ползва колите на НСО, защото не са сигурни.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Лозан Панов се отказа от автомобил на НСО

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов обяви, че се отказва от автомобила на Националната служба за охрана (НСО) и занапред ще ползва кола на съда.  Причината за решението му е  вчерашният отказ на военната прокуратура да разследва..

обновено на 20.06.17 в 11:55
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47