Полицията в Атина: Тонове нелегален алкохол са внесени от България в Гърция

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тонове нелегален алкохол са внесени от България в Гърция, съобщи полицията в Атина. Разследването продължава, като се издирва източникът на продукцията, съобщи директорът на "Икономическа полиция" Андреас Апостолопулос:

Разкрихме две нелегални организации, които са действали независимо, но и двете са внасяли нелегално алкохол от България, произвеждали са фалшиви питиета, с които са зареждали заведенията на гръцките острови. При полицейската акция са задържани 22 души - заяви директорът на гръцката "Икономическа полиция" Андреас Апостолопулос.


 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Българска следа в разбит канал за нелегален алкохол в Гърция

Тонове нелегален метилов алкохол са внесени от България, съобщи гръцката полиция на специална пресконференция. Разследването продължава, като полицията търси българския източник на нелегалния алкохол. Сред арестуваните участници на нелегалния канал няма..

публикувано на 25.07.17 в 09:51
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47