Повдигнато е обвинение на майката на изоставеното в "Младост" бебе

| обновено на 01.08.17 в 15:32
Снимка: БГНЕС

Майката, която изостави детето си в столичния квартал "Младост", е с повдигнато обвинение за това, че не е полагала достатъчно грижи за него. Това стана ясно, след като жената беше разпитана в 7-о РПУ - София.

Софийската районна прокуратура наложи мярка за неотклонение "подписка" на 38-годишната Мария Иванова. На Иванова е предявено обвинение за престъпление, за което са предвидени наказания "лишаване от свобода" до 3 години и "обществено порицание". Иванова се е възползвала от възможността да даде обяснения. Пред разследващия полицай тя е заявила, че е в тежко материално положение.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Социалните решават кой ще се грижи за изоставеното в столичния квартал "Младост" бебе

До края на седмицата социалните работници ще решат къде ще бъде настанено 3-месечното бебе, което беше изоставено на пейка в столичния квартал "Младост" 1. Това съобщи в предаването "Преди всички" по "Хоризонт" д-р Емил Тодоров от Агенцията за..

обновено на 31.07.17 в 15:22

Полицаи откриха изоставено бебе на площадка в столичния кв. "Младост"

Момченце на видима възраст 4-5 месеца е открито без надзор на детска площадка в столичния квартал "Младост" 1, съобщиха от МВР. Майката на детето вече е открита и предстои да бъде разпитана. Детето е в добро общо състояние и ще бъде настанено в..

публикувано на 30.07.17 в 16:52
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47