Властите в Гърция предупреждават за много висок риск от пожари

Властите в Гърция предупреждават за много висок риск от пожари в страната днес, съобщават гръцките медии. Рискът е от четвърта степен и важи за областите Атика, към която принадлежи столицата Атина, северната част на Егейско море и остров Евбея.

Националната метеорологична служба на Румъния предупреждава за атмосферна нестабилност и високи температури в различни райони на страната. В 23 окръга в централната и в северната част на страната се очакват проливни дъждове и гръмотевици, бурен вятър и градушки, но температурите остават високи – между 34 и 36 градуса, а индексът за влажност е над 80 единици.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47