Добри Беливанов: Не се дистанцирам от ГЕРБ, а от Делян Добрев

Снимка: БТА

В открито писмо до премиера Бойко Борисов и до лидера на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, кметът на Хасково Добри Беливанов обявява ,че не се дистанцира от партията и е готов да си довърши мандата.

Кметът Беливанов подчертава, че кадрувания, интереси и симпатии стоят зад създалото се напрежение в Хасково. Не желая да управлявам с екип, който е назначен в нарушение на закона. Назначенията на ръководни кадри трябва да стават след порведени законни и прозрачни конкурси, уточнява кметът. Той отказва да коментира препоръчаните от депутата от ГЕРБ Делян Добрев назначени в общината кадри и подчерта: не съществува цена, която да купи убежденията ми. В откритото писмо се посчва още, че Беливанов не се дистанцира от ГЕРБ, а от депутата Делян Добрев, който по думите на Беливанов е създал нелепо напражение в общината. Беливанов казва, че разчита на подкрепата на централната власт и на министър-председателя Бойко Борисов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Добри Беливанов

Добри Беливанов: Аз съм кмет. В партия ГЕРБ съм

Аз съм кмет. В партия ГЕРБ съм . Това бяха единствените думи, които каза пред журналисти завърналият се в България кмет на Хасково Добри Беливанов .Той участва на традиционния национален събор - поклонение край Маджарово. Беливанов не пожела да отговаря..

публикувано на 30.09.17 в 15:11
Цветан Цветанов

Цветан Цветанов: Предстоят промени в още няколко общински структури на ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов съобщи, че предстоят промени в още няколко общински структури на ГЕРБ, където са отчетени незадоволителни резултати като тези в Добричка и в Плевенска област, а тримата общински съветници в Ботевград, от..

публикувано на 30.09.17 в 14:57
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47