Областни структури на ГЕРБ се обявиха в подкрепа на Делян Добрев и го призоваха да не се оттегля

Няколко областни структури на ГЕРБ се обявиха в подкрепа на Делян Добрев и го призоваха да не се оттегля. По-рано днес Добрев заяви, че напуска всички заемани постове. До оттеглянето му се стигна след скандала за предполагаеми роднински назначения в Хасково. 


По този повод кметът на София, депутатите, общинските съветници и районните кметове на ГЕРБ в столицата изпратиха съобщение, което започва с цитат на Едмънд Бърк: Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо. 

По-нататък в писмото по адрес на БСП се казва, че :Тези, които доведоха България до няколко национални катастрофи, да бъдат морални съдници, е мерзко и недопустимо.

Депутатите от Хасковския регион, областният управител и местните организации застават зад Делян Добрев и се обявяват против неговото оттегляне от всички партийни постове и от парламента, обяви областният управител на Хасково Станислав ДечевНе приемам оставката на Делян Добрев, каза той.

Структурата на ГЕРБ в Разград също се обяви в подкрепа на Делян Добрев и призова партийното ръководство да не приема оставката му. Писмо в същия смисъл изпратиха и от женската организация на ГЕРБ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47