От ГЕРБ - Хасково искат оставката на кмета Добри Беливанов и изключването му от партията

ГЕРБ-Хасково не подкрепя оставката на Делян Добрев

Добри Беливанов
Снимка: БГНЕС

От ГЕРБ - Хасково искат оставката на кмета Добри Беливанов и изключването му от партията. Това е реакцията на местните активисти на партията за скандала, заради който депутатът Делян Добрев заяви, че напуска всички заемани постове. 


Регионалните структури на ГЕРБ и общинските съветници поискаха оставката на Добри Беливанов, съобщи народният представител от ГЕРБ Евгения Ангелова
Ние искаме оставката на кмета Беливанов и оттеглянето на членството му от ГЕРБ.
Депутатите от Хасковския регион, областният управител и местните организации застават зад Делян Добрев и се обявяват против неговото оттегляне от всички партийни постове и от парламента, обяви областният управител на Хасково Станислав Дечев: Не приемам оставката на Делян Добрев, каза той.

Общинският съветник от опозиционната група за Хасково в местния парламент Георги Пеев също коментира ситуацията: 
Според мен тази оставка не е доброволна, а е бил натиснат да я даде, защото скандалът в Хасково е огромен и знаем как премиерът Борисов приключва подобни скандали.

Самият Добри Беливанов каза: Аз си оставам кмет на Хасково. Изпълнявам си задълженията, които ги имам като кмет към гражданите и съм си член на ГЕРБ.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47