Досегашният заместник-директор на СМГ е новият ѝ и.д. директор

Снимка: БГНЕС

Ивайло Ушагелов е новият изпълняващ длъжността директор на Софийската математическа гимназия. Досега той беше заместник-директор на училището. 

Преди това на поста беше пенсионираната учителка Зоя Савова, която подаде оставка. А преди началото на учебната година беше уволнен титулярът Антони Стоянов след скандал, избухнал заради уволнението на учителка по математика. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

До 10-и октомври трябва да бъде назначен нов изпълняващ длъжността директор на СМГ

До 10-и октомври началникът на Столичното управление по образование Ваня Кастрева трябва да назначи нов изпълняващ длъжността директор на Софийската математическа гимназия, каза министърът на образованието Красимир Вълчев.  Това се наложи, след като..

публикувано на 05.10.17 в 13:05

Уволнен е директорът на СМГ Антони Стоянов

Комисия от Столичното управление на образованието е връчила заповед за уволнение на директора на Софийската математическа гимназия Антони Стоянов . Заповедта влиза в сила веднага, каза директорът на управлението Ваня Кастрева .  Той дълго време се е..

обновено на 04.09.17 в 17:12

Учители от СМГ готови да бойкотират началото на учебната година

Учители по математика от Софийската математическа гимназия обявиха, че на 15-и септември няма да влязат в класните стаи, ако Антони Стоянов е все още директор на училището. Според главния учител по математика Румяна Караджова , преподавателите са..

публикувано на 31.08.17 в 17:50

Педагози от СМГ отказват да преподават, ако Антон Стоянов не бъде сменен

Продължава сагата в Софийската математическа гимназия. След като преди дни десетки граждани протестираха в подкрепа на директора на учебното заведение Антони Стоянов, днес преподаватели с дългогодишен опит в математическата гимназия в столицата се..

публикувано на 31.08.17 в 16:33

Учители от СМГ заплашиха, че няма да влязат в класните стаи заради директора

Учители по математика от Софийската математическа гимназия обявиха, че няма да влязат на 15 септември в класните стаи, ако Антони Стоянов все още е директор. Румяна Караджова , главен учител по математика, за разделението на..

обновено на 31.08.17 в 14:46

Директорът на СМГ не смята, че подлежи на дисциплинарно уволнение

Директорът на Софийската математическа гимназия Антони Стоянов не смята, че подлежи на дисциплинарно уволнение заради установените нарушения.   Според него става дума за пропуски по документацията, извършени от страна на учителите. Стоянов..

публикувано на 30.08.17 в 17:16
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47