СДВР: Семейни проблеми са основният мотив за убийството в столичния квартал "Павлово"

За убийството, извършено по особено жесток начин, е задържан синът на жертвата

Ивайло Иванов
Снимка: БГНЕС

Убийството, което беше извършено в софийския квартал "Павлово" в събота през нощта, е дело на 24-годишен мъж. Той е убил баща си, обявиха от МВР и прокуратурата. Мъжът е задържан за умишлено убийство по особено жесток начин.

Проблеми в семейството е основната версия, по която работят разследващите, каза директорът на Столичната полиция Ивайло Иванов:

Средата не е била добра. Те са се развели. Имаме данни за извършване на агресия от страна на убития над сина му, над майката, но това са данни, които следва да се проверят. Много омраза се е насъбрала в него. Основният мотив, който той изтъква пред нас, е омраза към баща си.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47