Президентът Румен Радев поздрави Григор Димитров за голямата победа

Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев поздрави Григор Димитров за голямата победа:

Един българин показа как с много труд, упоритост, дух и вяра се постига победата, написа в профила си във Фейсбук държавният глава. Той се обърна към тенисиста с думите:

С неуморния си труд, желание за победа и отдаденост към спорта вдъхновявате стотици деца, които вземат ракетата и усърдно тренират на корта. Вие изведохте българския мъжки тенис до недостигнато до този момент ниво.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Григор Димитров: Подкрепяхте ме страхотно с българските флагове

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров победи белгиеца  Давид Гофен   на финала на последния за сезона турнир от сериите Мастърс в Лондон. Българинът спечели турнира на 8-те най-добри на Асоциация на професионалните тенисисти (ATP). В зала..

обновено на 20.11.17 в 05:24
Григор Димитров

Официално: Григор Димитров е №3 в световната ранглиста

Григор Димитров се изкачи до рекордното за него трето място в световната ранглиста по тенис. Най-добрият български тенисист спечели заключителния за годината турнир на АТП в Лондон и това му позволи да има актив от 5150 точки в края на сезона. До..

публикувано на 20.11.17 в 10:29
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47