Каракачанов за Доган: В ДПС има умни хора, които мислят правилно

Красимир Каракачанов
Снимка: БГНЕС


Вицепремиерът Красимир Каракачанов приветства заявеното от Ахмед Доган с думите: В ДПС има умни хора, които мислят правилно и добави:

Фактът, че почетният лидер на ДПС декларира, че това правителство няма алтернатива, това показва, че все пак и в тази партия, която най-крайно ни критикува, има хора, и то умни хора, които мислят правилно. Истината е, че наистина няма алтернатива. И тук въпросът не е само за Европредседателството.

Обединени патриоти" не са обсъждали вариант за излизане от правителството, заяви още вицепремиерът Красимир Каракачанов. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Ахмед Доган

Ахмед Доган: Няма опозиционна партия, която да е готова да управлява при успешен вот на недоверие

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е заявил в слово пред членове на движението снощи, че няма опозиционна партия, която да е готова да управлява при успешен вот на недоверие. Доган е изтъкнал, че, към днешна дата, кабинетът "Борисов 3" няма..

публикувано на 22.12.17 в 07:32
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47