Обвиненият за убийството в Момчилград под постоянен арест

| обновено на 22.12.17 в 20:35

25-годишният Мехмед Хасан, обвинен в убийството на първокласничката Дамла от Момчилград, остава за постоянно в ареста. Това реши на закрито заседание състав на Окръжния съд в Кърджали.

Искането беше внесено от Окръжната прокуратура по-рано тази вечер. В съдебната зала мъжът не отговаряше на въпроси и не свали качулката на якето си до появата на съдиите. Той сам поиска да остане в ареста. Неговият адвокат Павел Гатев заяви, че няма да обжалва съдебното решение.

Заради убийството петък беше ден на траур в Момчилград, а близо 2 000 души се събраха да изпратят за последно малката Дамла.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47