Община Хасково пита родителите дали да има видеонаблюдение в детските градини

Снимка: Светослав Цветанов

В Хасково започна допитване до родителите на деца от детските градини дали искат видеонаблюдение по време на заниманията. Допитването е организирано от Община Хасково. Диана Иванова от пресцентъра обяснява:

Към момента в Община Хасково няма сигнали за случаи на насилие в детски градини, но въпреки това държим да направим тази анкета с родителите, която започва от тази седмица и ще завърши към края на месеца. Идеята е родителите да се чувстват спокойни за децата и да са убедени, че за техните деца се полагат грижи по най-добрия начин.

Директори на детски заведения изразиха мнение, че тази анкета за видеонаблюдението е необмислен пиарски ход на Община Хасково.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47