Легионерът от Орешник Иван Пачелиев отрича да е стрелял по полицаи

Снимка: Дора Атанасова

Легионерът от Орешник Иван Пачелиев отрича да е стрелял по полицаи. Информацията оповести служебният защитник на мъжа, който беше задържан при спецакция в тополовградското село.

В къщата на легионера Иван Пачелиев не са открити взривни вещества или незаконно оръжие. Пред служебния си защитник Пачелиев е обяснил, че е стрелял неволно, а не срещу полицаите.

Адвокатът Митко Краев допълва: 

Каза: "Произведох неволен изстрел". Спрямо него първоначално тези представители на полицията не са подходили по коректния начин. Той се е почувствал засегнат от начина, по който са подходили срещу него. 

Иван Пачелиев беше арестуван във вторник, след като се беше барикадирал в дома си за цяло денонощие. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47