Подобрява се състоянието на близначетата, приети с травми и недохранване в болница в Пловдив

Снимка: БГНЕС

Тригодишното момченце - едно от близначетата, приети с травми и недохранване в болница в Пловдив, излезе от кома и няма опасност за живота му. Сестричката му също е добре.

Майката Мария Стефанова не е посещавала децата си в болница, но твърди пред социалните, че е "получавала информация от трети лица“.

За случая стана ясно миналия месец, когато двете деца бяха приети в болница недохранени, с тегло - неотговарящо на възрастта им и със синини по тялото.

Тогава майката разказа, че момченцето е пострадало от паднал върху главата му гипсов орнамент.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Майката на близначетата даде съгласие за настаняването им в приемно семейство

Майката на тригодишните близначета е дала съгласие децата да бъдат настанени в приемно семейство или в център с медицински грижи - съобщиха от Агенцията за социално подпомагене в Пловдив. В писмо до медиите от социално подмогане уточняват, че е..

публикувано на 22.02.18 в 13:47
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47