Организиран е обходен маршрут в участъка Ихтиман-Вакарел заради катастрофата на АМ "Тракия"

Снимка: Николай Христов

В участъка на тежката катастрофа на АМ "Тракия" е организиран обходен маршрут от Ихтиман до Вакарел, посока София - по стария път, съобщиха от МВР. Полицаите подпомагат изтеглянето на превозните средства чрез обратен завой - посока Пловдив и ги насочват по стария път.

От АПИ съобщават, че движението по АМ „Тракия“ при 27-и километър, в района на Вакарел, се осъществява двупосочно в платното, в посока Бургас, поради тежкото пътнотранспортно произшествие. Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.
Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното мобилно приложение LIMA, от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, lima.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Към мястото на тежкото произшествие е насочена специализирана техника за изправяне на катастрофиралия автобус.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Шестима загинали при тежка катастрофа с автобус на АМ "Тракия" в района на Вакарел

Шестима загинали и повече от 20 души са ранени при катастрофата с автобус, станала на автомагистрала "Тракия" в района на Вакарел. Някои медии съобщават за 10 жертви, но тази информация все още не е потвърдена от органите на реда. Автобусът се е..

обновено на 13.04.18 в 14:50
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47