Камион се вряза в дърводелски цех в село Горски извор, шофьорът е починал на място

| обновено на 18.06.18 в 21:02
Шофьорът на катастрофиралия камион е починал на място
Снимка: Дора Атанасова

Тежка катастрофа на пътя Пловдив-Свиленград край село Горски извор взе поредната жертва. Шофьор на камион загина на място след като се вряза в дърводелски цех. Няма пострадали работници. Хората от селото ще поискат от КАТ връщането на контролния пункт, който е следил за скоростта на преминаващите автомобили.

Камионът, собственост на пловдивска фирма, е пътувал към кариерата на с. Гарваново, за да натовари инертни материали. Преди Горски извор, водачът не е успял да направи завой и се врязва в административното помещение на дърводелска работилница, където в момента е нямало хора.

Работниците са били в цеха и не са пострадали. Очевидци разказаха, че пътят е опасен, а шофьорите на фирмата управлявали камионите безразсъдно и безконтролно.

Основните версии за катастрофата – техническа неизправност на камиона, превишена скорост или здравословен проблем на шофьора.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47