Сидеров: Оценката на президента за eвропредседателството е противоречива и неоснователна

Снимка: БГНЕС

Оценката на президента Румен Радев за Българското европредседателство е противоречива и неоснователна. Това заяви в декларация от парламентарната трибуна председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

Вчера държавният глава заяви, че Българското европредседателство e било употребявано за вътрешнополитически пиар и в последните 6 месеца са били загърбени проблемите на страната. 

„Да, един президент може да бъде критичен към работата на правителството, но, когато има основание. В случая - няма основание. Ще завърша с един съвет към господин Радев. Той безспорно има качества, безспорно се развива като политик и държавник, но трябва много сериозно да се замисли, преди да пристъпи към критики дали не прави тенденциозни нападки и дали не влиза в партийна линия, което не е допустимо за един държавен глава“, посочи Волен Сидеров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47