Депутатът от ГЕРБ Иван Вълков поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова да се извини

Депутатът от ГЕРБ Иван Вълков поиска лидерът на БСП Корнелия Нинова да се извини
Снимка: Радио Бургас

Депутатът от ГЕРБ Иван Вълков реагира на изказването на Корнелия Нинова, в което тя нарече управляващата партия  "шайка". Вълков направи своя коментар в Бургас по време на панихидата в почит на жертвите на комунизма.

"Аз бих попитал госпожа Нинова – как ще нарече хората от комунистическия режим, извършили убийствата на тези над 30 000 души, които са цветът на нацията и интелигенцията на България след 1945 година? Или как ще нарече тези, които извършиха атентата при "Света Неделя"? Над 150 души убити. Това е най-големият атентат в Европа през ХХ век! БСП е първоприемник на БКП. Как ще нарече тя тези хора, които са виновни за гибелта на тези хиляди, които казах", заяви Вълков, който също така поиска Нинова да се извини публично.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47