"Райънеър" отменя 250 полета заради стачки на кабинния персонал

Два полета на компанията от Берлин до София и обратно няма да бъдат изпълнени

| обновено на 28.09.18 в 12:09
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ирландската нискотарифна авиокомпания "Райънеър" отменя 250 полета заради стачки на кабинния персонал в Белгия, Италия, Холандия, Португалия, Испания и Германия, както и на германските пилоти. Това е пореден протест на персонала на авиопревозвача, който настоява за по-добро заплащане и условия на труд.

Два полета на компанията от Берлин до София и обратно няма да бъдат изпълнени. 

От външното ни министерство препоръчват на българските граждани, които днес имат планирани полети с "Райънеър" от и до Германия, Испания, Португалия и Холандия, да се осведомяват своевременно за възможните промени и да следят актуалните разписания.

В случай на нужда гражданите могат да се свържат за съдействие с превозвача, посочват от външното ни министерство.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47