В Сливен ще обсъдят проекта на БСП "Визия за България"

Проектът на БСП „Визия за България“ ще бъде тема на открито обсъждане днес в Сливен. В дискусията ще участват депутати от парламентарната група на социалистите.

Обвързване на образованието с потребностите на икономиката, спешна промяна в държавната политика в изграждането на индустриалните зони в общините, въвеждане на диференцирана ставка на ДДС за храните, учебниците и лекарствата са част от предложенията на местните социалисти, които ще бъдат дискутирани по време на обсъждането на проекта „Визия за България“.

Срещата е част от мащабно обществено допитване, което БСП извършва в цялата страна. Началото на срещата е от 18.00 часа в комплекс „Национал“.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47