Мустафа Карадайъ: Стабилността в България е под заплаха

Това популистко управление е цинично, брутално и позорно за страната, смята лидерът на ДПС

| обновено на 26.10.18 в 16:58
Снимка: БГНЕС

ДПС ще предприеме действия за промяна на статуквото в страната. Това стана ясно на заседанието на Централния съвет на партията, което продължава. Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви:

"Оттук можем категорично да заявим, че те ще бъдат видими и за онези, които година и половина не искаха дори да ни чуят".

Мустафа Карадайъ посочи, че стабилността в България е поставена под заплаха и затова са нужни спешни действия. От ДПС са категорични, че предсрочните избори са неизбежни.

Като политическа криза определи по-рано ситуацията в страната председателят на ДПС Карадайъ. Коментара той направи преди заседанието на Централния съвет на партията.

"Централният съвет на ДПС се провежда в една много сложна и изострена обществено-политическа обстановка в страната, в ситуация на политическа криза и пълен блокаж на управление. Това популистко, националистическо управление е цинично, брутално и позорно за страната“, каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Очаква се днес да бъде взето решение какво ще бъде поведението на ДПС в парламента и дали движението ще поддържа кворума в пленарна зала.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Свързани новини

Зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов

Ахмед Ахмедов от ДПС за Валери Симеонов: България не може да бъде заложник на един човек без морал

„Не може правителството и България да бъде заложник на един човек, който няма морал“, заяви в предаването „Преди всички“ зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов. Случаят с изказването на Валери Симеонов към майките на деца с увреждания Ахмедов..

публикувано на 26.10.18 в 09:17
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не..

публикувано на 01.02.18 в 16:47