Румен Радев открои ролята на местното дарителството

Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев беше домакин на церемонията по връчването на тринадесетите годишни награди “Най-голям корпоративен дарител”. Конкурсът на Българския дарителски форум отличава компаниите в страната, които прозрачно подкрепят значими за обществото инициативи и каузи.

Радев открои ролята на местното дарителството. Според него дарителството има ефект, когато хората виждат, че местния бизнес, общината и гражданите работят заедно за обществено значими цели:

"Не е просто достатъчно да даряваш някакви средства. Трябва да даряваш сърце преди всичко, да даряваш надежда и да споделяш средства, време, идеи, труд. Да правиш обществото ни по-съпричастно към идеята за една по-хуманна, по-цивилизована, по-модерна България".


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47