Деница Златева: Предсрочни избори ще има

Деница Златева
Снимка: БГНЕС

Според БСП, има индикация за предсрочни парламентарни избори и те могат да бъдат следващата година заедно с европейските. Това обяви заместник-председателят на БСП Деница Златева в Хасково, където се провежда форум на жените социалистки:
"Правителството няма как да изкара мандата си", каза Деница Златева, защото: "Кризата в малкия коалиционен партньор и кризата в управлението, все по-нарастващото недоверие от страна на обикновените български граждани са ясна индикация, че предсрочни избори ще има, така че ние разчитаме на предсрочни избори. Колкото по-бързо, толкова по-добре, ако трябва - две в едно с европейските".
"Управляващите се страхуват от предсрочни избори", обяви Деница Златева и допълни: "А ако трябва да доразвия тази теза, според мен, управляващите най-вече се страхуват, че ако има предсрочни избори за периода, до който се състави новото правителство, ще управлява служебно правителство, назначено от президента Радев, и нещата, които са се вършили, няма да останат покрити".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Еврокомисар Елжбета Биенковска и министърът на икономиката Емил Караниколов дават изявления след неформалния съвет по конкурентоспособност на ЕС в София.

Елжбета Биенковска: Цифровизацията и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места

Цифровизацията на икономиката и иновациите в индустрията няма да засегнат работните места. Това обяви еврокомисарят по вътрешния пазар, промишлеността и предприемачеството  Елжбета Биенковска : Не знаем какво ще се случи след 10-15 години и не знаем какви професии ще се появят или изчезнат. Затова е важно какви умения притежават хората или..

публикувано на 01.02.18 в 16:47