ГЕРБ-СДС регистрира листа с 22 кандидати в Пловдив област

22-ма са кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДС в Пловдив област. 

Целта ни е да си вземем четвъртия мандат в областта, заяви областният координатор Георги Мараджиев. Той посочи, че листата не е променяна и е същата от последните три-четири избори. 

"Счупихме я тая държава от избори. Надявам се тези да са последни за поне четири години напред", коментира Мараджиев. Той посочи, че ще водят директна кампания със срещи по места, а не с плакати и билбордове или по Фейсбук, както правят някои формации. 

Ще обиколим всичките 17 общини в областта и ще мотивираме хората не с приказки,а с примери за вече направеното, подчерта Мараджиев. 

Водач на листата е Цвета Караянчева, втори е д-р Иван Червенков от Асеновград, трети е Йордан Кръстанов от СДС, четвърти е Младен Шишков от Раковски, който на миналите избори получи много преференции и стана депутат.

Пети е Доньо Тодоров от Карлово, шести - Пламен Спасов от "Родопи", Александър Иванов от Първомай е седми. 

Осма е Весела Тошкова от "Марица", Живко Здравков от Калояново е 9-ти в листата. Цветелина Дурданова е на 10-то място.

Иван Петков от Сопот е 11-ти, 12-ти е Асен Витанов от Перущица, на 13-то е Ваня Лазарова от Стамболийски, а 14-ти - Петър Матрев от Куклен.

На 15-то място е Ивайло Сираков от Лъки, 16-ти е Иван Мусеров от Съединение. 

Следват Нели Минчева от Брезово, Пантелей Тодоров от Кричим, Румяна Апостолова от "Марица", Кристиан Йосифов от "Родопи", Ненчо Найденов от Хисаря и Енислав Велков от Стамболийски. 

По публикацията работи: Димитър Владимиров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

ЦИК обяви обществената поръчка за бюлетините и ролките за машините

ЦИК обяви обществената поръчка за изработката и доставката на хартиените бюлетини и за ролките специализирана хартия за машините за гласуване, за предсрочния парламентарен вот на 27 октомври.  Печатницата на БНБ, която по закон изпълнява дейностите, ще отпечата 6 800 хиляди бюлетини за страната и чужбина, с единична цена от 26 стотинки за бройка и..

публикувано на 02.10.24 в 08:46

Най-дългата бюлетина e за чужбина, в 23 МИР - най-много кръгчета за преференции

Централна избирателна комисия (ЦИК) демонстрира днес гласуването с машина и показа бюлетината за вота на 27 октомври. ЦИК показва бюлетината за вота, правят и демонстрация на машинното гласуване Демонстрацията бе направена от заместник-председателя и говорител на ЦИК Росица Матева по време на редовния брифинг на Комисията във връзка с..

публикувано на 01.10.24 в 15:25

До 12 октомври се подават заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия

Избирателите, чиито постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, а искат да участват в изборите за народни представители на 27 октомври, могат да поискат да бъдат вписани в избирателния списък по настоящ адрес до 12 октомври. Заявление за гласуване по настоящ адрес се подава в съответната общинска администрация или по електронен път през..

публикувано на 01.10.24 в 12:05

ЦИК показва бюлетината за вота, правят и демонстрация на машинното гласуване

От Централната избирателна комисия ще представят бюлетината, с която ще се гласува на извънредните парламентарни избори на 27 октомври. Ще бъде направена и демонстрация на машинното гласуване. Във вота за народни представители ще участват 28 партии и коалиции, като поредността им в бюлетината беше определена от Централната избирателна..

публикувано на 01.10.24 в 08:05

Петима задържани след операция срещу купуването на гласове в Бургас

Петима души са задържани за купуване на гласове в Бургас - трима мъже от ромската махала на комплекса "Меден рудник" и две жени от ромския квартал "Победа". У един от задържаните са открити списъци с имена. По данни на бургаската полиция схемите за купуване на гласове не се променят  и се осъществяват основно в търговски обекти. Задържаха..

публикувано на 30.09.24 в 18:35
Соня Иванова, заместник-председател на РИК-Видин

120 са кандидатите за народни представители в област Видин

Остава по-малко от месец до  предсрочните парламентарни избори  на 27 октомври. Вотът ще определи новите 240 депутата в 51-то Народно събрание. Това са вторите национални избори за 2024 година и седми поред за последните 3 години. 17 партии и 9 коалиции са регистрирали общо 26 кандидатски листи за участие в изборите за народни представители в..

публикувано на 30.09.24 в 17:40

Удължава се срокът за съхранение на машините за гласуване в помещението под наем

От утре се удължава срокът за съхранение на машините за гласуване в помещението под наем, съобщиха от правителствената информационна служба. Днес е крайният срок по договора, а новите условия предвиждат срокът за съхранение да е до неповече от три години.  МС решава за обезпечаване на съхранението на машините за гласуване Правителството: Не..

публикувано на 30.09.24 в 16:03

МВР откри горещ телефон за сигнали за изборни нарушения

В Министерството на вътрешните работи от началото на предизборната кампания е открита денонощно телефонна линия - 02 90 112 98.  На нея, както и на имейл  izbori@mvr.bg , се приемат сигнали за нередности в изборния процес.  В  ОДМВР – Пловдив сигнали могат да се подават и на телефон 032 932248.   Осигурената допълнителна възможност е..

публикувано на 30.09.24 в 13:51

Специализирана полицейска акция срещу купуване на гласове в Бургас

Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите, както и с конвенционалната престъпност, се провежда в момента на територията на Бургас, съобщи полицията. Проверяват се частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна..

публикувано на 30.09.24 в 08:12

Започва процесът по удостоверяване на машините за предсрочния вот

В Министерството на електронното управление тази седмица започва процесът по удостоверяването на машините за гласуване. От ЦИК информират, че вече са определили правилата за участие на партии, коалиции и неправителствени организации, регистрирали наблюдатели в процеса. До утре се приемат заявленията за участие в удостоверяването..

публикувано на 30.09.24 в 07:23