Пазарджик

Област Пазарджик включва 11 общини: Пазарджик, Батак, Белово, Брацигово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча.

Към 15 септември 2019 г. в областта са регистрирани 299 448 жители по постоянен адрес и 282 338 по настоящ адрес.

Кандидатите за кметове на общините в областта можете да видите ТУК

Публикации

Въпросителни около преизбрания кмет на пазарджишкото село Добровница

Депутатът от БСП Йордан Младенов спечели изборите за кмет на община Пещера. Неговото място в парламента трябва да заеме спечелилият пореден мандат кмет на пазарджишкото село Добровница Гурко Митев. Общинската структура на социалистите обмисля..

публикувано на 04.11.19 в 17:19

Кметът на Пазарджик даде заявка за 8 години управление

„Изборите са проверка на доверието. Оказа се за пореден път, че аз и целият ми екип сме хората с най-висока степен на обществено доверие и това не е случайно“, каза пред БНР спечелилият четвърти мандат за кмет на Пазарджик Тодор Попов от коалиция..

публикувано на 04.11.19 в 12:46
На балотаж за кмет на Пазарджик са кандидатът на МК „Новото време“ Тодор Попов и Благо Солов - МК БСП и други политически сили.

Четвърти мандат за Тодор Попов в Пазарджик

В Пазарджик с 56,11% Тодор Попов от коалиция „Новото време“ печели четвърти мандат, показват окончателните данни при 100% обработени протоколи. Опонентът му Благо Солов, подкрепен от БСП, получава 41,05%. Изборът за четвърти пореден мандат е прецедент..

обновено на 04.11.19 в 11:01
Централният площад на Радилово

Сигнал, че кандидат за кмет в Радилово агитира избирателите пред секцията

В Общинската избирателна комисия в Пещера постъпи жалба, че кандидат за кмет в близкото до града село Радилово е пред секция и въздейства на избирателите как да гласуват. В същото време поддръжници на другата кметска кандидатура също..

обновено на 03.11.19 в 13:15

Досъдебно производство за купуване на гласове срещу бившия кмет на с. Черногорово

Районната прокуратура в Пазарджик образува досъдебно производство срещу бившия вече кмет на село Черногорово Емил Захариев по сигнал  за купуване на гласове. Към него е прикрепен и видеоклип, на който се вижда как, като кандидат за шести мандат,..

публикувано на 31.10.19 в 09:22