Местни избори 2019 - кампанията в регионите

     

     

     

     

   

Кампанията

Сигнал за влизане в помещението с бюлетините на ОИК - Смолян

В Общинската избирателна комисия в Смолян са постъпили жалба и сигнал за влизане в помещението, в което се съхраняват бюлетините за местните избори на 27 октомври.  Те са препратени до ЦИК и прокуратурата. Председателят на Общинската избирателна..

публикувано на 23.10.19 в 19:41

"Медиана": Кметската надпревара в Пазарджик ще се реши на балотаж

Кметската надпревара в община Пазарджик ще се реши на балотажа на 3-ти ноември, според социологическо проучване на агенция "Медиана". Изследването е реализирано със собствени средства. Проведено е на терен 17 – 22 октомври  2019 г.  с 462..

публикувано на 23.10.19 в 17:59

За първи път ще има подвижна избирателна секция в Балчик

24 ду­ши от община Балчик са заявили желание да гласуват посредством подвижната избирателна секция, която бе сформирана за първи път. Те са жители на селата Об­ро­чи­ще, Дроп­ла, Кра­не­во, Се­но­кос, Стра­жи­ца и град Бал­чик. За хората, нуждаещи се от..

публикувано на 23.10.19 в 17:55

Партия използва линейка в кампанията си в Добрич

Сигнал за неправомерно използване на линейка в предизборна кампания на политическа партия в Добрич е бил подаден до Общинската избирателна комисия. Превозното средство е собственост на многопрофилната болница и е предназначено за извършване на платен..

публикувано на 23.10.19 в 17:07
Иво Инджов

Доц. Иво Инджов: Препотвърждаване на политическото статукво след местните избори

Учудващо тиха, на моменти консенсусна предизборна кампания отчете пред БНР политологът доц. Иво Инджов. Според него в страна с остри социално-икономическите проблеми като нашата избирателите се влияят от личния си опит и разговор с..

публикувано на 23.10.19 в 16:52