Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

БНР отлага концертите си до април

Уважаема публика,

Поради удължаване на Заповедта РД-01-677/25.11.2020 г. на здравния министър, с която се преустановява провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия до 30.04.2021 г. вкл., Ви уведомяваме за следните промени в програмата:

  • Концертът „Рапсодии“ на 5 февруари 2021 г. от 19:00 ч. в зала  „България“ със солист Кристиян Калоянов и диригент Марк Кадин се отлага и ще се състои на 18 юни 2021.
  • Концертът "Музика в портрети" на 11 февруари от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Оркестъра за народна музика на Българското национално радио, се отлага и ще се състои при първа възможност.
  • Концертът на 26 февруари от 19:00 ч. в зала  „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио със солист Александър Сомов и диригент Марк Кадин се отлага и ще се състои 2 юли 2021.
  • Концертът на 19 март от 19:00 ч. в зала  „България“ ​на Симфоничния оркестър със солист Виолета Радомирска и гост-диригент Здравко Лазаров на Българското национално радио се отлага и ще се състои при първа възможност.
  • ​Концертът на 9 април от 19:00 ч. в зала „България“ ​на Симфоничния оркестър на Българското национално радио ​със солисти Мила Георгиева и Христо Танев и диригент Марк Кадин се отлага за следващия концертен сезон.
  • Концертът "Джаз в класиката" на 15 април от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Биг бенда на Българското национално радио се отлага за следващия концертен сезон.
  • Концертът "Ритъмът на Балканите" на 22 април от 19:00 ч. в Първо студио на БНР на Оркестъра за народна музика на Българското национално радио се отлага за следващия концертен сезон.
  • Концертът на 23 април от 19:00 ч. в зала  „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио със солист​ Лия Петрова и гост-диригент Диан Чобанов се отлага и ще се състои при първа възможност.

Закупените билети за отменените концерти ще важат без презаверка за новите дати!

Билети, закупени от Рекламно-информационния център на БНР, могат да бъдат върнати на място - бул. "Драган Цанков" №4 срещу предоставен касов бон.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе)  и  Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ - София, ул. "6-ти септември" 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. "6-ти септември" 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.​


ВИЖТЕ ОЩЕ

Първи записи на Мария Стефанова с Оркестъра за народна музика на БНР

Тази седмица младата добруджанска певица Мария Стефанова направи първите си записи с Оркестъра за народна музика на Българското национално радио. „За всеки изпълнител да направи записи точно с този оркестър е огромна мечта от най-ранна възраст. Както знаете, ние се занимаваме от много малки с музика и знаем за този оркестър от деца. Самата..

публикувано на 18.02.21 в 18:05

Москва-Черьомушки, Хамлет и Рапсодии – най-ярките концертни премиери през февруари

На 5 февруари Симфоничният оркестър на БНР продължава своя концертен сезон в зала „България“. Програмата на вечерта „РАПСОДИИ“ е изключителна и е избрана от ЕВРОРАДИО за излъчване в страни в Европа и Азия. „ Този концерт ще бъде вдъхновяващ и за публиката, и за музикантите – споделя главният диригент на оркестъра Марк Кадин –  бих го сравнил с мощен..

публикувано на 25.01.21 в 12:47

„Музика в портрети“ на 11 февруари

Проектът „ Музика в портрети “  на Оркестъра за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов представя в детайли популярни изпълнители с принос в развитието и популяризирането на българската фолклорна музика. В тазгодишното издание на проекта публиката ще има удоволствието да види и чуе на живо изпълненията на Пейо Пеев..

обновено на 12.01.21 в 17:17

На 5 февруари Симфоничният оркестър на БНР възобновява своя концертен сезон

След 3-месечно прекъсване Симфоничният оркестър на БНР възобновява своя концертен сезон. На 5 февруари ще прозвучи една от най-цветните му програми с рапсодии. „ Нашето завръщане в концертната зала ще бъде вдъхновяващо и за публиката, и за музикантите – споделя маестро Марк Кадин . Концерта на 5 февруари бих сравнил с мощен витаминен и музикален..

публикувано на 05.01.21 в 16:52

Отменен концерт на Симфоничния оркестър на БНР

Уважаема публика, Поради удължаване на Заповедта РД-01-677/25.11.2020 г. на здравния министър, с която се преустановява провеждането на всички културни и развлекателни мероприятия до 31.01.2021 г. вкл., Ви уведомяваме, че концертът на 15 януари от 19:00 ч. в зала „България“ на Симфоничния оркестър на Българското национално радио се отлага за..

публикувано на 30.12.20 в 13:09