Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Магдалена Гигова: Искам скрина на спомените ми да бъде винаги пълен със светлина

Снимка: Емил Николов

Маги е като вихрушка, влиза и започва да разказва, тя умее този занаят. Както и да пътува пишейки или обратното. Изобщо тя е човек, който знае как да се забавлява и да задоволява потребността си за приключения и попътни чудеса. С нея времето никога не би ми стигнало, затова направих уговорка, че пак ще я поканя в „Повтори фантазията”, за да си говорим още, и още... и още.
Маги е като Пипи Дългото чорапче, Нещотърсачка, мисля си, че е и откривателка на приятелства, както и създателка. Кой ли не би искал да има такъв човек до себе си като приятел - както тя самата сподели пред микрофона - моите приятелки ми споделят за своите успехи открито, защото знаят, че не им завиждам.
Тя знае историята на своя род и по майчина и по бащина линия в детайли с любопитни смешни истории, които съпътстваха нашият разговор до края. Увлекателна, забавна, усмихната, позитивна - такава беше Магдалена Гигова при гостуването си. Благодаря на Маги, пак ще я поканя, за да си поговорим за нейните пътешествия по света и за ароматите, които пази от там.

неделя, 23 декември

По публикацията работи: Милена Димова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна