Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Филип Коку призна: Продаваме Манолев през зимната пауза

 

Треньорът на ПСВ Айндховен Филип Коку призна, че Станислав Манолев ще
бъде продаден в друг отбор по време на зимната пауза, ако офертата за българския национал удовлетворява холандския клуб. Коку говори на пресконференцията преди мача от груповата фаза на Лига Европа между "Лудогорец" Разград и ПСВ Айндховен, който ще се играе тази вечер от 22.05 часа.

Манолев се старае много и е изключително добър играч. Може да бъде използван на различни постове. Той прие нещата много професионално и е пример за младите във втория отбор. При добра оферта през януарския трансферен период може да бъде продаден. За него е важно да играе често на високо ниво, заяви Филип Коку, който е бивш холандски национал и бивш футболист на "Барселона".

Специалистът се надява ПСВ Айндховен да победи българския шампион и да успее да се класира за фазата на директните елиминации във втория по сила европейски клубен турнир.

Надяваме се да се представим добре и да победим. Създаваме много голови положения в предни позиции, но имаме и някои слаби страни. Трябва да наблегнем на тях по време на тренировките. "Лудогорец" е добър отбор. Знаем, че ще бъде много труден мач. Нуждаем се от добър резултат и ще се борим само за победа.
Знаем за индивидуалните качества на играчите на "Лудогорец". Очаква ни равностоен мач, климатичните условия също ще окажат влияние. Малките детайли може да решат изхода от двубоя
, каза още Филип Коку.

Защитникът на холандския гранд Карим Рекик също говори пред медиите за предстоящия мач между "Лудогорец" и ПСВ Айндховен.

Имаме добри резултати и вярвам, че ще се справим. Всичко зависи от нас и от предстоящия мач. С "Лудогорец" вече се познаваме доста по-добре в сравнение с това, което беше в самото начало на турнира. Смятам, че и двата отбора сега са по-добри, каза 18-годишният Рекик, който е юношески национал на Холандия.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна