Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Бдин 1923" Любен Любенов: "Паднаха ни се лесни съперници в първите два кръга, очаквам победи"

Днес във Велико Търново бе теглен жребият за първенството на Северозападната "В" футболна група, където е и отборът на ОФК "Бдин 1923" Видин. Шампионатът започва на 18 август. На тегленето присъства и треньорът на "Бдин 1923" Любен Любенов, който коментира съперниците в първите два кръга:

Фото: Светослав Цветанов
"Не мога да не съм доволен от жребия с оглед на това, че в първия кръг ни се падна един от леките съперници в групата - "Павликени", който ни гостува на стадион "Бенковски". Вторият кръг гостуваме в Габрово на "Янтра". Надявам се да започнем с победа, да придобием самочувствие и да вървим напред. Вчера победихме отбора на ФК "Расово" с 4:1, но все пак дадох указания на футболистите си да реализират създадените от тях голови положения, които особено през първото полувреме не бяха никак малко. Има една футболна приказка, че от едно голово положение трябва да вкараме гол и половина, това е и насоката към която се стремим да работим.", каза за РАДИО ВИДИН треньорът на "Бдин 1923" Любен Любенов.

Двойките за I кръг са: Ком /Берковица/ - Трявна, Партизан /Червен бряг/ - Янтра /Габрово/, Бдин /Видин/ - Павликени, Ботев /Козлодуй/ - Локомотив /Горна Оряховица/, Етър /Велико Търново/ - Левски, Локомотив 2012 /Мездра/ - ОФК Спартак /Плевен/, Видима-Раковски /Севлиево/ - Ботев /Луковит/ и Ситомир /Никопол/ - Гигант /Белене/.
По публикацията работи: Борис Борисов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна