Врачани настояха първенството на Първа лига да се прекрати

От Ботев /Враца/ настояха за прекратяване на първенството на Първа футболна лига . Становището на клуба беше разпространено до медиите, след като никой от елитния клуб не беше поканен в понеделник в БФС, където се обсъждаха вариантите за завършване на..

публикувано на 24.03.20 в 13:41

Клубовете искат прекратяване на първенството

Клубове от българския ни футболен елит са се обединили около предложението за прекратяване на първенството. Предложението беше подкрепено от 10 от 14-те отбора в елита, а сред подкрепилите го клубове са Локо /Пд/, Арда, Царско село, Етър, Дунав и..

публикувано на 23.03.20 в 11:00

Монтана няма да тренира до края на март

Ръководството на Монтана реши да удължи с още 5 дни извънредната ваканция. Вместо на 25-ти играчите се събират на 30 март. Както е известно заради COVID 19 Българския футболен съюз прекъсна шампионатите в страната до 13 април. Играчите на..

публикувано на 19.03.20 в 17:07

Удължиха ваканцията за Ботев /Враца/

Неочакваната ваканция в Ботев /Враца/ ще продължи най-малко до края на седмицата , съобщи старши-треньорът Тони Здравков. "Пуснахме момчетата, защото в извънредно положение са забранени дори тренировките. Поне до неделя. След това – ще..

публикувано на 19.03.20 в 16:09

Мездренски лекоатлети се подготвят в Кения

От края на месец февруари най-добрата ни бегачка на дълги разстояния Милица Мирчева и нейния треньор Йоло Николов от СК "Атлет" Мездра са на подготовка в Кения.   Създалата се ситуация с коронавируса променя плановете им, обясни за Радио Видин  Йоло..

публикувано на 18.03.20 в 16:27

Разпуснаха отборите по баскетбол, волейбол и футбол в Монтана и Ерден

Мерките са във връзка извънредно положение на територията на Република България заради епидемията от коронавирус. Състезателите от мъжкия волейболен тим са разпуснати във ваканция. Двамата чужденци, полякът Миколай Сърнечки и австрийският..

публикувано на 16.03.20 в 15:29

Футболен спец от Видин на рождения си ден: Пожелавам на всички здраве и да се преборим бързо с коронавируса

Футболният специалист от Видин Любен Любенов , който в момента е треньор на дубъла на първодивизионния "Ботев" Враца - Академия Ботев, днес става на 35 години. "Ограниченията малко ми объркаха плановете за рождения ден. В семейна обстановка съм, малко..

публикувано на 15.03.20 в 18:05

Рожденикът Росен Ракаджиев: "Децата във Видин осъзнаха сериозността на положението"

Един от най-активните и неуморни спортни деятели във Видин- организационният секретар на БК "Видабаскет" Росен Ракаджиев, празнува днес рожден ден . Празник в истинския смисъл на думата няма да има заради ограниченията, наложени срещу разпространението на..

публикувано на 15.03.20 в 17:33

ФК "Бдин" Видин е с ново ръководство

ФК "Бдин" Видин вече има ново ръководство. На общо събрание на клуба бе приета оставката на досегашния Управителен съвет (УС) и бе избран нов управителен орган . До тази ситуация се стигна, след като досегашните членове на УС подадоха оставка. Основна..

публикувано на 15.03.20 в 15:46

Спират всички спортни състезания в България заради коронавируса

Футболистите на Монтана заминаха тази сутрин за Стара Загора. Утре по програма трябваше да гостуват на Ботев /Гълъбово/. Новината за мерките наложени от БФС ги завари на път. Първенството в двете елитни групи се прекъсват до 13 април. Монтанци се..

публикувано на 13.03.20 в 16:55