Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любен Любенов: "Не съм доволен от играта на "Бдин"

Четвърта поредна победа от началото на сезона записа отборът на "Партизан" (Червен бряг), спечелил домакинството си на "Бдин 1923" (Видин) с 2:0. Пред близо 1000 зрители играчите на старши треньора Илиян Здравков владееха инициативата почти през целия мач, но въпреки това не стигнаха лесно до крайния успех.
Фото: Красимир Каменов

"Не съм доволен нито от резултата, нито от показаното на футболния терен", каза за "Клуб спорт" по РАДИО ВИДИН треньора на видинчани Любен Любенов. "Допуснахме гол от индивидуална грешка. Жалко е, че и в края на мача в продължението вместо ние да отбележим гол, допуснахме втори в нашата врата, но така е във футбола. Идва мач с "Трявна", така че задължително ще преследваме трите точки. Добрата новина е, че през седмицата чакаме две нови попълнения", каза още Любенов.

С победата "Партизан" запази лидерската си позиция в класирането, с пълен актив от 12 точки и голова разлика 14:2. В следващия кръг "червенобрежкият" тим гостува в Козлодуй, където на 15.09 (неделя), от 17:00 ч., ще срещне местния "Ботев". Четири дни по-рано, в сряда (11.09), "Партизан" ще посрещне отбора на "Ситомир" (Никопол) в среща от квалификационните кръгове на турнира за купата на /Аматьорската футболна лига/ АФЛ.

По публикацията работи: Борис Борисов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна