Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шакира ще пее на церемонията по закриването на Световното първенство

Шакира
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Шакира ще пее на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в колумбийски медии.

Според в. "Еспектадор" певицата, която има син от испанския футболист Жерар Пике, ще изпълни новия си сингъл "La La La (Brazil 2014)" на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро.

Шакира не е потвърдила съобщението. От началото на Мондиала обаче певицата развява "футболния флаг", след като стартира кампания с призив към почитателите на този спорт да подкрепят проявата.

Лоялността й към футбола според изданието е получила отплата  и Шакира е поканена да изпълни хитовото си парче на церемонията по закриването на световното първенство.

С изпълнението си колумбийската красавица ще отбележи хеттрик, след като пя на церемоните по закриването на световните футболни първенства през 2006-а и 2010-а г.

Новият сингъл на Шакира "La La La (Brazil 2014)" изпревари по популярност официалния химн "We Are One (Ole Ola)" на Мондиала, изпълнен на церемонията по откриването от Питбул, Дженифър Лопес и бразилката Клаудия Лейте.

В момента сингълът "La La La (Brazil 2014)" е на 53-о място в чарта на "Билборд", докато "We Are One (Ole Ola)" прекара само три седмици в класацията, преди рейтингът му да падне.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени